Un moment de la Fira de Nadal de Collbató. Foto: Línia Nord

L’oli dels productors locals s’ha convertit en el producte estrella de la Fira de Nadal de Collbató d’enguany i, a partir d’ara, serà el protagonista de totes les edicions.

Els visitants del mercat nadalenc, que es va fer el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, van poder tastar i comprar oli collbatoní, el producte que la Fira volia donar a conèixer entre els veïns del poble i de la comarca.

Sobre aquesta iniciativa, el president de l’Associació de Productors d’Oli de Collbató, Joan Mayor, va explicar a Línia Nord que era una proposta pionera: “És el primer any que la Fira de Nadal es dedica estrictament a la promoció de l’oli de Collbató i crec que cada cop s’hi sumaran més productors”. De moment, en aquesta edició només hi van participar cinc productors. En termes generals, però, Mayor es va mostrar satisfet amb l’afluència de públic de la Fira i va valorar positivament la possibilitat de fomentar l’oli local entre els habitants.

A banda de l’oli, la Fira de Nadal va oferir productes de tota mena. Desenes de parades s’estenien per tot el nucli antic de Collbató amb embotits, formatges, dolços nadalencs, vins, cerveses artesanes… I no hi podien faltar les parades amb objectes de decoració nadalenca. Durant el cap de setmana van tenir lloc activitats per engrescar els vilatans: una exposició de maquinària agrícola, cantades de nadales, tallers de cuina, un pessebre vivent i altres atractius pensats per a la canalla. Tot plegat, per donar la benvinguda al Nadal valorant els productes locals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram