La fira tindrà lloc el 14 i el 15 de desembre. Foto: Aj. de Collbató

La Fira de Nadal de Collbató, que es farà el cap de setmana del 14 i el 15 de desembre, presenta enguany una gran novetat que significa l’inici d’una nova etapa. I és que, a partir d’ara, la fira estarà dedicada als productes i productors del Parc Rural de Montserrat.

La plaça de l’Era serà l’escenari on, durant la tarda de dissabte i el matí de diumenge, es farà la presentació i s’oferirà degustació d’aquests productes elaborats dins del Parc Rural. Aquesta oferta de gastronomia i agricultura es combinarà amb els elements artesans de decoració nadalenca tradicional, que es vendran, com cada any, a les parades instal·lades a la plaça de l’Església, el carrer Amadeu Vives i el passeig de Mansuet.

A banda d’aquestes propostes, Collbató acollirà activitats culturals i solidàries relacionades amb el Nadal. Dissabte a la tarda, els més petits podran escoltar contes nadalencs explicats per follets gràcies a l’espectacle ‘La Màgia del Nadal’. Més tard hi haurà un taller de respiració i meditació i, al vespre, els Diables Salnitrats faran la Carretillada. Diumenge al matí hi haurà una xocolatada popular, una gimcana solidària per a menors de 14 anys, un taller de primers auxilis i un de dansa en família. A la tarda es farà el Quinto Solidari per col·laborar amb La Marató de TV3.

Dissabte a la tarda i diumenge al migdia, la Forja Teatre oferirà el seu pessebre vivent, que recorrerà des de la plaça de l’Era fins al Molí de l’Oli. Aquesta proposta comptarà amb la presència del Patge Duch, que recollirà les cartes per als Reis.