Masia Ca n’Estella. Foto: Ajuntament

El cap de setmana del 24 i el 25 de novembre, la Masia Ca n’Estella va celebrar la quarta edició del Ca n’Estella Market, un mercat diferent que anticipa el Nadal a Sant Esteve Sesrovires. Tot i que el vi és un dels protagonistes indiscutibles de l’esdeveniment, el mercat ofereix productes i activitats per a tots els públics.

Durant els dos dies, la Finca de Ca n’Estella es va omplir de food trucks i paradetes d’artesans, va comptar amb un bar de vins i va oferir tallers relacionats amb el vi i el cava, com ara el taller d’aromes o el taller ‘Fes el teu vi’. L’entrada al recinte era lliure, però determinades activitats tenien les places limitades i calia pagar un tiquet per poder-ne gaudir. És el cas dels tasts de vins i de les visites guiades pel celler.

A banda de l’oferta vinícola i gastronòmica, la programació va incloure propostes de cultura popular, com l’actuació dels Gegants de Sant Esteve en l’acte d’inauguració del mercat o la de les Bastoneres de la Múnia, diumenge. La música també hi va tenir un paper molt important: els assistents van poder escoltar els concerts de Juantxo Ma Negra PD i del Cor Xamusia, entre d’altres. A més, tots dos dies cap al final de la jornada, es va sortejar un lot de productes de la Finca Ca n’Estella.

El Ca n’Estella Market va comptar amb 32 artesans d’arreu del territori per promoure la cultura catalana en diferents àmbits, des de l’alimentació fins a la moda. La masia, construïda al segle XIX, va presentar una decoració nadalenca, amb llums inclosos, per escalfar l’ambient de cara a la temporada de Nadal.