No estem habituats a que el govern municipal i l’oposició mostrin una certa voluntat d’arribar a acords per impulsar un deteminat projecte. Això sembla que és el que està passant amb l’impuls d’una nova zona industrial a les Guixeres, un projecte heretat de l’anterior equip de govern i que ara, l’alcalde Albiol li acaba de fer una important empenta.

Requalificar 30.000 metres quadrats en sòl industrial implicarà un llarg procés administratiu i burocràtic, no exempt de problemes i dificultats, però la intenció sí que és clara: cal impulsar un nou polígon industrial a la ciutat.

En un context econòmic tan difícil i una crisi tan severa, és d’agrair que s’imposi el seny a la classe política a favor de projectes de ciutat que tenen com a finalitat la reactivació econòmica.

S’agraeix també que s’ampliï el perfil mediàtic de l’alcalde Albiol, massa habituat a veure’l capficat en l’ampliació del cos policial i en la seva obsessió per posar ordre a base de multes i sancions.

Badalona necessita més iniciatives com la de les Guixeres i també menys crispació política. La crisi no admet mitges tintes i el ciutadà, ho agrairà.