Tal com ha quedat el panorama polític a Badalona, és interessant observar com estàn actuant els partits amb representació a l’Ajuntament de Badalona: el PSC vol aferrar-se al poder com sigui per no perdre la teranyina que ha muntat durant 30 anys, ICV vol entrar al govern, el PP reclama el seu dret a governar com a opció més votada i CiU no sembla saber què fer. S’acusa al PP de xenofòbia i PSC i ICV volen formar govern basat exclusivament en la PePefòbia i presionen a CiU perque així es col.loquin tots tres i marginin al PP.(Que democràtic)

Pregunta: Estàn pensant en la ciutat o en els seus interessos partidistes?. Jo crec que NO pensen en la ciutat. Estan mirant de fer el possible per treure el màxim benefici possible, tant pels càrrecs (sous) que puguin obtenir com per la renta electoral que puguin aconseguir d’aquí a 4 anys sense quedar massa malament.

Jo opino que, si de debò els importés la ciutat, es posarien a treballar i col.laborarien entre ells sense importar massa qui té l’alcaldia i els càrrecs i evitar personalismes i recordant que és el 51% de la població que els ha col.locat on són i que la democràcia és el dia a dia i no només cada 4 anys. També que tinguin en compte que CAP partit ha guanyat les el.leccions perque hi ha hagut un 48% de gent que no ha votat i aquesta gent no deixa d’existir per aquest motiu, perque també són ciutadans de Badalona i són majoria.

Així que jo els recomanaria que tinguessin TOTS quatre partits una mica de modèstia i que baixin dels núvols i es guanyin el sou i les assignacions econòmiques que rebran i col.laborin i deixin de discutir-se i atacar-se mutuament.

Alfons Lasso