El dijous que es va acomiadar aquest curs escolar també es va fer un homenatge a Montserrat Simón i Durich, mestra, professora, directora i cofundadora de l’Escola Betúlia de Badalona –centre que acaba de commemorar 50 anys de vida–, que ara està a punt de jubilar-se.

L’acte es va fer al pati de l’edifici de primària, on l’esperava tot l’alumnat i el professorat de l’escola per fer-li una sorpresa en forma d’un homenatge amb balls, teatre, cançons, poesia… i un llibre-regal fet per tots els alumnes.

A l’hora de plegar, va ser el torn de les famílies de l’Escola Betúlia, que van poder gaudir d’un berenar acompanyat de parlaments de l’AMPA i l’AMPAVIS, que van acomiadar la professora Montserrat i van agrair-li la seva tasca.

Finalment, va ser el torn dels exalumnes, i van passar per l’escola desenes d’exalumnes de diferents generacions que també van voler saludar la seva “profe” en un dia tan especial.

Tot plegat va fer que fos una tarda molt emotiva, plena de sorpreses, agraïments i retrobaments per acomiadar-la i desitjar-li molta sort en la nova etapa que començarà.