Carles Capseta. Associació Alvent

A Badalona encara hi ha molt per fer i molta més gent discapacitada de la que creiem. Com hi ha una setmana de la Solidaritat se’n podria mirar de fer una per la Discapacitat, o que ambdues anessin agafades de la mà.

Rosa Castellví. Gerent d'Aspanin

El que més manca a tota l’àrea metropolitana són residències i llocs per viure. L’esperança de vida de les persones amb discapacitat és tan alta com la de la poblacio ordinària, i això molts cops no es té en compte.

Xavier Pedro. President de Marenostrum

Tot i que encara hi ha feina a fer, Badalona és força integradora. És una ciutat bastant motivada en aquests tipus de necessitats, però encara ens falten moltes places de residència i adaptar molts edificis.

Maite Forteza. Presidenta d'Aspanin

Esperem aquest dia amb il·lusió per difondre l’entitat, ja que hi ha molt bona resposta de la gent que passa. Ens agradaria que durant l’any la gent estigués més sensibilitzada, però intentem aprofitar el dia D.

Anna Jarro. Sòcia d'Aspanin

Molts discapacitats estan desocupats i aquest és un tema que s’hauria de millorar. És molt important per aquestes persones tenir una feina i que les empreses confiïn en les seves capacitats.