En aquests dies de confinament, l’acció del govern de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es concentra prioritàriament en les persones sense cap suport familiar, i per això hem reorganitzat el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). Però també donem atenció les 24 hores en casos de violència masclista (tel. 900 900 120); hem activat una línia d’ajuts per al treball autònom afectat directament pel coronavirus i hem posat en funcionament un pla especial de neteja intensiva de l’espai públic.

Vull recordar que hem aturat tota l’activitat administrativa de l’Ajuntament i suspès l’atenció presencial per evitar els contagis. Per això, donem la informació fonamental mitjançant les xarxes socials i el web municipal.

Estem vivint uns moments punyents. Un record per a totes les persones que ja no estan entre nosaltres per culpa dels virus: trobem a faltar el vostre somriure. I enyorem també totes les persones malaltes ingressades als hospitals o aïllades a casa. A totes elles, una abraçada plena del sentiment de tota la ciutadania colomenca.

També el nostre afecte a les persones que estan batallant contra la pandèmia: el personal mèdic i sanitari. Un emotiu homenatge  als serveis socials, als cossos de seguretat, als serveis de neteja i a tots els equips d’emergència en general. I una lloança a les botigues i parades d’alimentació, a les farmàcies, als forns i als comerços, per donar-nos vida en un temps de vida acotada. L’objectiu és evitar que sortim de casa.

Entre tots i totes aturarem el virus.