Nit de lluna plena al cel. Les estrelles es vesteixen de gala i surten a divertir-se. Titus. Un nom molt popular a Badalona, lligat al precursor de l’oci nocturn: Ramon Fonollà. Han passat molts anys des que Titus Badalona, l’emblemàtic edifici blanc, es va consolidar com un centre social de referència a la ciutat. Un lloc que al llarg dels anys ha acompanyat a diferents generacions de joves amb bona música i un ambient acurat. Després de l’enderrocament de Titus Platja, per l’aplicació de la llei de costes, va néixer la Carpa de Titus a Can Ribó, que en poc temps es va refermar com l’espai neuràlgic de l’oci a Badalona. Després d’aquesta carrera de triomfs professionals en el món de l’oci nocturn, el passat divendres 25 d’octubre, Ramon ens va presentar un nou cel: “Espai Titus”, ubicat al carrer Ramon Martí i Alsina 44 de la nostra ciutat.

Miro cap al cel. La cua és llarga. Dues palmeres sobresurten a l’entrada del local. A l’interior, una gran sala central; la cabina del DJ com punt de partida de la pista de ball; l’arquitectura del local convida a la màgia, a la llibertat, a la música, a la diversió. Reservats amb zones amples de sofàs per poder seure i conversar. Ressalta l’efecte de les llums damunt les barres; al final de la sala, l’escenari, on vàrem gaudir de la magnífica actuació del cantant i compositor David Ros. Un univers totalment redefinit des de la perspectiva que només ell sap albergar per a una discoteca que mantindrà la seva identitat corporativa. Un disseny modern de línies rectes i geomètriques, amb predomini del color blanc i fusta per donar vida a un ambient sublim i celestial.

Una atmosfera interessant que torna a deixar constància que Ramon Fonollà ha estat al llarg de la seva vida un home emprenedor, que conjuntament amb la seva companya i tot el seu equip de treballadors i col·laboradors (porters, guàrdies de seguretat, cambrers, cambreres, discjòqueis, professors de ball…) han sabut crear un univers on el bon gust és un punt extra; espais on la música fa olor de nit; on les idees escriuen partitures al cel i els àngels ballen a la terra. L’èxit mai ha superat el Ramon, que sempre ha sabut posar la seva creativitat i la seva emprenedoria al servei de Badalona. Moltes felicitats Ramon! Perquè de ben segur que aquest nou projecte lligarà les misterioses forces que electritzen els efectes del cel a la terra fent-nos sonar el cor i ballar l’ànima.