Ara fa tot just dos anys que va començar aquest mandat, que ha estat caracteritzat per una forta inestabilitat política a la ciutat i per l’arribada de la pandèmia de la Covid-19.

Davant d’una ciutat que segueix governada pels de sempre per fer el que ja s’ha fet sempre, des d’Esquerra Republicana hem treballat propostes amb visió a llarg termini que donin rumb a Badalona, sense oblidar-nos de les urgències del dia a dia. Donant resposta als reptes de la ciutat, més enllà de la visió tacticista que sempre han tingut els dos grans partits que històricament han liderat el govern de la ciutat.

Des d’Esquerra hem impulsat un Pla de Recuperació Econòmica i Social, tenint en compte tots els sectors implicats a Badalona. D’aquesta manera, hem proposat, entre altres iniciatives, la modernització dels polígons industrials de la ciutat, el desenvolupament del ‘hub’ de les Tres Xemeneies i l’impuls del Pol Biomèdic de Can Ruti.
Sempre al costat de la gent, hem treballat per frenar els fons voltor, incrementar l’habitatge social, aplicar la Llei del Lloguer que hem aprovat al Parlament de Catalunya (que limita els preus i garanteix un lloguer més just), evitar l’obertura de noves sales de joc (Bingo de Llefià) o les plataformes online, entre altres.

Una Badalona verda i sostenible: descontaminar les platges, implementar mesures per a l’adaptació del canvi climàtic, protegir la Serralada de Marina i incrementar la recollida selectiva, potenciant una economia verda i circular.

En definitiva, hi ha dos models per a Badalona. El model dels de sempre –que ens ha portat a una ciutat amb mancances, pèrdua d’oportunitats i desigualtats entre els nostres barris– o el model republicà d’una ciutat amb les persones al centre. Una Badalona integradora, verda, feminista, igualitària, pròspera, amb una indústria sostenible que es projecti cap al futur i on tots els badalonins i badalonines puguin néixer, créixer i viure amb totes les oportunitats que es mereixen.