De la Fuente

De la Fuente, segon per l’esquerra. Foto: Twitter (@voxsantadria)

La llista de Vox per a les eleccions municipals de Sant Adrià inclou com a número 2 a a l’ultra d’extrema dreta Jordi de la Fuente, que ja fa temps que forma part del partit.

Tal com ha recordat el periodista expert en ultradreta Xavier Rius al seu compte de Twitter, es tracta d’un exmembre del partit d’extrema dreta Plataforma per Catalunya i exdirigent del Moviment Social Republicà, un partit que negava l’Holocaust i que es va dissoldre el 2018. De la Fuente ha estat secretari d’organització de Vox a Barcelona i assessor del diputat al Congrés Ignacio Garriga. L’any 2021 la Fiscalia va demanar dos anys i dos mesos de presó per a De la Fuente per un atac a un centre de menors no acompanyat al Masnou el 2019. Se’l considerava com un dels coordinadors de la concentració en la qual va intervenir la policia i que va acabar a diversos menors ferits.

Així doncs, De la Fuente podria ser regidor de Sant Adrià en les pròximes eleccions, ja que Vox va ser el tercer partit més votat al municipi en les eleccions al Parlament de 2021.

WhatsAppEmail