Un dels fragments del vídeo on es pot veure l’entrenador amenaçant de colpejar l’àrbitra. Foto: @pavelfernandez_ (Twitter)

Polèmica a Badalona durant un partit d’alevins. L’entrenador del Club de Futbol Bufalà, Luis Morales, ha dimitit després que es viralitzés a través de les xarxes socials un vídeo on se’l pot veure saltant violentament al camp per intimidar l’àrbitra de l’enfrontament, a qui amenaça de colpejar en fins a dues ocasions.

Els fets van tenir lloc dissabte al Camp Municipal del Bufalà durant el partit que enfrontava l’equip local amb el Premier Barcelona. Les imatges de l’actuació de l’entrenador compartides per un dels assistents van fer-se virals ràpidament i van acabar provocant la dimissió de Morales, que en un escrit lamenta els fets i demana perdó a l’àrbitra María García per una actitud que defineix com a “vergonyosa” i “espantosa”.

En un comunicat, el Club de Futbol Bufalà també demana disculpes pels fets ocorreguts i assegura que es va dur a terme una reunió d’urgència amb l’entrenador poques hores després de l’incident. Tanmateix, diversos usuaris han denunciat a través de les xarxes que aquest no és el primer episodi polèmic que protagonitza el ja exentrenador del Bufalà i apunten que s’haurien d’haver pres mesures molt abans.

WhatsApp