El PSC s’ha imposat a Sant Adrià amb el 31% dels vots. Foto: Aina Martí / ACN

El PSC ha guanyat clarament a Sant Adrià de Besòs a les eleccions generals espanyoles. Amb el 100% dels vots escrutats, els socialistes han obtingut un 31,95% dels vots al municipi. En Comú Podem ha obtingut un 18,49% dels vots a Sant Adrià, uns resultats pitjors que els de les darreres generals del 2016, en les quals van rebre el suport de més del 29% dels adrianencs i adrianenques.

Ciutadans (Cs) s’ha quedat a la tercera posició, amb un 15,12% del total. ERC, en canvi, ha remuntat àmpliament els vots del 2016, cosa que li ha servit per escalar a la quarta posició i ha passat del 8% fins al 14,75% dels vots. El PP ha baixat més de deu punts respecte a les darreres eleccions generals i ha obtingut només amb un 5,87% dels vots. Qui ha entrat amb força ha estat VOX, que s’ha quedat menys d’un punt per darrere del PP amb un 5,23% dels vots. Els ultradretans han rebut més vots a Sant Adrià que Junts per Catalunya (JxCat), que han arribat a poc més del 3% dels vots.

Finalment, la participació a Sant Adrià de Besòs ha sigut d’un 68,86%. Aquesta dada certifica un augment de més de nou punts respecte als comicis del 2016.