El barri de les Costes és un dels més afectats. Foto: Arxiu

El Ple de dimarts va abordar, tot i que de passada, la problemàtica dels robatoris als barris de les Costes i de les Vessants. El grup de Junts per Tiana va presentar una bateria de preguntes al govern municipal per saber què s’està fent per frenar l’onada de robatoris que han patit els dos barris en els últims temps, amb especial incidència durant la darrera setmana de novembre.

Segons explica a Línia Nord Carles Campos, veí de les Vessants i membre de l’associació de veïns que s’hi ha creat –paral·lelament amb els de les Costes–, l’alcaldessa, Esther Pujol, es va limitar a sentir les preguntes i no en va donar cap resposta. “Només va dir que respondrà a les comissions informatives”, diu Campos. Una reacció que no ha servit gens per apaivagar els ànims dels veïns. “Ens hem quedat igual o pitjor”, lamenta Campos. “Entren a casa teva, on són els teus fills, estàs neguitós i esperes que la màxima autoritat del municipi et doni una resposta”, argumenta Campos. “No tenim res en contra de Pujol, ens queixem a ella perquè és l’alcaldessa i reclamem solucions”, afegeix.

De tota manera, segons explica el veí, Pujol es va comprometre a donar una resposta a les reclamacions de més seguretat dels afectats. A més, fa una setmana el consistori i la policia local van fer una crida a la calma mitjançant un comunicat on recordaven que Tiana té un dels índexs de delinqüència més baixos de la comarca i que s’han reforçat els dispositius de seguretat, conjuntament amb els Mossos.

Per tot plegat, Campos afirma que estan a l’expec