El Badalona capgira l’eliminatòria i segueixen vius als play-off d’ascens a 2a. cfbadalona.com

Les victòries que més es gaudeixen són les que s’han patit més. Ben bé ho saben els aficionats escapulats que, emocionats, van saltar al camp després de l’espectacular victòria in extremis del Badalona front el Leganés (1-0).

Els madrilenys venien amb el guió ben après: fer valdre el resultat de l’anada (2-1). Però es van trobar amb un Centenari ple a vessar i amb un Badalona disposat a no deixar-los jugar.

I així va transcórrer el primer temps, amb domini absolut del Badalona però amb greus problemes per apropar-se a la porteria del Lega. Els pepineros, tancats al seu camp i molt espesos en atac, van dificultar el joc pel centre i els escapulats van haver de recórrer al joc aeri.

A la segona part els de Manolo Márquez van gaudir de més ocasions però el gol seguia sense arribar. Fins i tot el Leganés va tenir una ocasió molt clara, gairebé l’única per a ells.

El Badalona ho seguia intentant amb un xut ajustat de Víctor i amb una centrada a la que Prats no va arribar. Però la recompensa arribà en una jugada a pilota aturada. Óscar Ramírez va servir una falta que va acabar amb la gran rematada de Vázquez, que va convertir-se en l’heroi d’una afició embogida.