Una xarxa molt concorreguda. Les xarxes socials de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, són de les més actives, amb permís de les del convergent Ferran Falcó. La foto d’un xai trobat al maleter d’un vehicle (amb vida) ha recollit ja 100 comentaris i 250 “m’agrada”.

Jordi Serra, candidat. I no deixem de parlar de xarxes socials, tot i que aquesta treu molt menys fum. De fet, el twitter de l’exalcalde socialista Jordi Serra estava “de vacances” des de juliol. Ara que s’ha reactivat, ens hem adonat del nou nom del seu perfil: JordiSerra2015. Això vol dir oficialment que serà el candidat per a les properes eleccions municipals? Hi ha qui ho dubta.

Nostàlgics del paper. Precisament el PSC ha preguntat a l’alcalde si “justificar per carta un incompliment electoral ho ha de pagar el ciutadà o ho hauria d’haver finançat el PP”. Es refereix al text que anuncia als pares que no hi haurà llibres de text gratuïts fins el curs vinent. Bé, ho podien haver fet per e-mail.

Semàntica política. I parlant de llibres de text. No és el mateix “llibres gratuïts per a tothom” que “els pares no hauran de pagar els llibres”. En política, els matisos són importants.

Distensió comercial. Podria haver-se obert una via de diàleg entre Centre Comerç Badalona i els botiguers del Carrer de Mar i Canonge Baranera. La regidora de Comerç, Rosa Bertran, estaria fent de mitjancera entre les dues parts.