El premi es va vendre al quiosc de la plaça de la Vila. Foto: Google Maps

La penya del Bar Montes de Santa Coloma va guanyar fa una setmana més de 10 milions d’euros al joc 7/39 de l’ONCE. Es tracta del premi més gran que ha donat aquest joc a tot l’Estat i el premi més milionari de la història al municipi, com va avançar ElMirall.net.

Els 10.673.224,44 euros que componen el total del premi es repartiran entre la quarantena de famílies que formen part de la penya. Després de descomptar els impostos, cada persona guanyadora s’endurà, aproximadament, uns 200.000 euros. El sorteig va tenir lloc dijous passat.

El venedor que va portar la sort a aquest grup de colomencs és l’agent de l’ONCE Manuel Santiago Domínguez Sánchez, que és qui gestiona el quiosc de loteria ubicat al número 14 de la plaça de la Vila, on va vendre la butlleta premiada.

“Estava boig d’alegria per haver donat el premi més gran de la meva vida. Ha tocat a una penya amb qui col·laboro des de fa temps i és gent que ho necessitava. Estic molt content no només per la quantia del premi, sinó perquè s’ha repartit molt”, va explicar el venedor en declaracions a ElMirall.net.

El 7/39 és un joc de l’ONCE on cal triar 7 nombres dels 39 números de cada bloc d’apostes. El pot mínim garantit és d’un milió d’euros.