Màgic Badalona

Els fets van produir-se als lavabos del centre comercial Màgic. Foto: ACN

La víctima d’una agressió sexual als lavabos del Màgic al mes de novembre i la seva família deixaran Badalona per traslladar-se a una altra ciutat, tal com ha avançat la periodista Anna Punsí.

En l’entrevista feta a la germana gran quan van fer-se públics els fets, la noia va explicar que es plantejaven marxar de la ciutat i finalment han pres la decisió, que es farà efectiva entre aquesta setmana i la vinent.

El detonant, diu Punsí, ha estat les amenaces de mort al germà mitjà de la víctima, que va haver de ser escoltat per la policia en els seus trajectes a l’institut. La voluntat de la família, però, segons l’ACN, havia estat sempre abandonar la ciutat des del primer moment.  Serveis socials de l’Ajuntament de Badalona estan ajudant a la família amb tots els tràmits de canvi d’escoles dels nens. La mare ha deixat de treballar per gestionar tots els tràmits judicials, per acompanyar a la filla al psiquiatre a l’hospital de Can Ruti i per poder rebre ella ajuda psicològica.

Viuran en un pis de la Sareb

Fonts municipals expliquen a l’ACN que el nou pis on viuran, que tenen assignat des del mes de març, és propietat de la Sareb i, com que el seu estat no era l’adequat, ara s’hi estan fent unes obres que encara retarden més la sortida de Badalona.

D’altra banda, la víctima està a punt de declarar a la Fiscalia per explicar els fets que van passar el 5 de novembre. Recordem que la nena va anar al centre comercial a mirar botigues de roba i cinc menors d’edat, tal com ella ja va explicar, la van obligar a anar als lavabos amenaçant-la una arma blanca. Segons Punsí, tots els agressors actualment estan en llibertat.