Dispositiu de recerca al riu Besòs. Foto: Twitter (@mossos)

Els veïns i veïnes de Sant Adrià es van llevar aquest dimecres amb la notícia consternant que els Mossos d’Esquadra buscaven un nadó que el pare hauria llençat dimarts a la tarda al riu Besòs.

El pare, un noi de 16 anys veí de l’Hospitalet de Llobregat, es va dirigir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra dimarts acompanyat pel seu pare (l’avi del nadó) per confessar que s’havia desfet del fill, segons va avançar la Cadena Ser. Més tard, els Mossos van confirmar que havien detingut el menor, el qual ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

La intendent dels Mossos responsable del dispositiu, Montse Estruch, va explicar davant dels mitjans de comunicació que el dispositiu de recerca, integrat per Mossos, Bombers i Policia Local de Sant Adrià, va començar cap a mitja tarda d’aquest dimarts quan van rebre un avís al 112, segons el qual una persona hauria deixat un nadó al riu Besòs.

La recerca es va aturar cap a quarts de 3 de la matinada i es va reprendre dimecres al matí amb unitats subaquàtiques, canines i un helicòpter. El dispositiu va pentinar la llera i les zones de canya, tant des de terra com des de l’aigua, i també es va buscar dins el riu. La recerca va comprendre una distància d’uns 800 metres. Al tancament d’aquesta edició encara no s’havia trobat el cos.