L’esforç del Badalona no va obtenir recompensa per culpa d’un gol a deshora. marca.com

És cert que pot semblar un tòpic futbolístic, però el resultat (0-1, gol de Lambarri al 92’) no fa justícia al partit que es va jugar a l’Anduva. El Badalona va resistir durant tot el partit i, després d’haver millorat a la segona part, va rebre un gol al descompte que li complica molt les coses per seguir en el camí cap a l’ascens.

L’empat era un bon resultat tenint en compte que el partit es resoldrà al Centenari. Ara, però, cal guanyar amb dos gols de diferència i evitar a tota costa que el rival en marqui algun.

El Mirandés, encoratjat per una graderia plena a vessar, va ser més ambiciós que el Badalona. Va dominar clarament la primera part gaudint d’algunes ocasions clares. Però els de Manolo Márquez també controlaven el seu particular joc, el defensiu.

La solidesa dels escapulats no es va trencar tampoc a la segona part. On, fins i tot, van ser més atrevits en atac i van poder treure més rèdit d’alguna ocasió. Arribat ja el temps afegit i amb tot el peix venut, Lamberri va saltar més que Robles per rematar una centrada i colar la pilota a la porteria de David Valle.