Assumpta Serna

L’actriu Assumpta Serna va rebre la Venus del Filmets 2021. Foto: ACN

El Filmets Badalona Film Festival recuperarà per a l’edició del 2022 el seu tradicional format únicament presencial. Així ho ha confirmat aquesta setmana la direcció del certamen, que enguany celebrarà el seu 48è aniversari del 21 al 30 d’octubre i que ja té obert el període d’inscripció per a tots els curtmetratges que vulguin formar part de la secció oficial.

La decisió de presentar les pel·lícules que formen part de la competició únicament en format presencial respon a una “aposta clara i decidida” per part dels organitzadors del festival, que consideren que el cinema es viu en la seva “màxima expressió” en pantalla gran.

Malgrat aquest convenciment, la gran acollida que ha tingut en els darrers dos anys la versió híbrida del certamen a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia del coronavirus ha portat la direcció a mantenir aquest accés digital a contingut per a les activitats de l’OFF FILMETS, que estaran disponibles a través de la pàgina web.

“El format híbrid ens anirà molt bé per a les sessions adreçades a professionals, ja que ens permetrà tenir ponents d’arreu del món, la qual cosa enriquirà les sessions de debat”, assenyala el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, que es mostra convençut del potencial de l’edició del 2021.