Xavier Garcia Albiol ja té un compte oficial a twitter (@AlbiolAlcalde_), i de moment ha escrit prop de 90 missatge. El segueixen més de 600 persones. Informa de l’estat de les platges, però també usa el mitjà per indignar-se: “Acabo de salir de alcaldía. Estoy indignado de ver como se adjudican contratos de servicios. Mañana se termina el cachondeo”, va escriure el 14 de juliol.i!

ES BUSQUEN LLICENCIATS. L’Ajuntament de Badalona ha publicat al DOGC la convocatòria per cobrir dues gerències i la plaça de director de comunicació. Es demanarà titulació universitària i per primera vegada el nivell C de català. Es desconeix encara si primarà el grau de parentiu…

MÉS RETALLADES. CiU proposarà en el proper Ple que se celebrarà el 26 de juliol que el butlletí institucional Bétulo s’editi un màxim de cinc vegades l’any. Actualment és mensual. Segons el líder convergent a Badalona, Ferran Falcó, la mesura “no repercutiria negativament en aquest objectiu, mentre que en canvi permetria una reducció significativa del seu cost”.

MANIFESTACIONS I PANCARTES. Ahir dimecres desenes de badalonins es van citar a la Plaça Pompeu Fabra per anar plegats a manifestar-se contra les retallades al Parlament de Catalunya. I uns dies abans van aconseguir penjar del Pont del Petroli una pancarta de 25 metres que deia “Bdn contra les retallades”.