Ubicaempresa

Imatge de la signatura de l’acord de col·laboració. Foto: AMB

El servei de geolocalització immobiliària de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ubicaempresa, arribarà a tota la província gràcies a l’acord signat amb la Diputació.

El servei està impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB des del 2015, i recull en un únic portal informació actualitzada de les ofertes immobiliàries destinades a activitat econòmica.

Fins ara, Ubicaempresa donava servei a tota la zona de l’àrea metropolitana de Barcelona i altres municipis dels voltants. A partir de l’acord, signat el passat 12 de juliol, el servei s’estendrà a les comarques del Berguedà, l’Anoia, el Bages, el Maresme, el Moianès i Osona.

Actualment, el cercador Ubicaempresa disposa de més de 8.000 ofertes de naus i locals industrials destinats a empreses, de 131 municipis i 511 polígons d’activitat econòmica. Després de l’acord, al cercador s’hi podran trobar 14.000 ofertes a 315 municipis i 843 polígons.

Ubicaempresa permet filtrar els resultats per facilitar les cerques i aporta informació estadística. Amb ella, les empreses poden obtenir indicadors sobre l’evolució del mercat immobiliari i descarregar informes personalitzats. El portal també permet valorar les localitzacions, incloure fotografies amb fitxa o enllaçar directament als serveis per a empreses disponibles.

La clau de l’èxit del portal és el ritme d’actualització de les ofertes, gràcies als convenis de cessió de dades signats amb els principals portals immobiliaris.