Els ciclistes van exposar les seves “eines” de treball al públic. Redacció

El Centre Comercial Montigalà va reunir aquest cap de setmana a tres esportistes que acumulen més de mig centenar de podis a les seves respectives categories, nombroses medalles i diplomes olímpics. Tot i això, el seu espectacular palmarès no és massa conegut pel gran públic. El silenci al qual estan sotmesos els esports adaptats és un dels factors que provoca que currículums com els de la Raquel Acinas, en Juanjo Méndez i en Ramón Álvarez passin del tot desapercebuts a l’audiència.

Són tres dels millors ciclistes adaptats del moment i a banda de firmar autògrafs a tots aquells que s’acostaven al seu stand, van donar a conèixer les seves darreres fites esportives i les “armes” que han fet servir a les carreteres i velòdroms de tot el món. Des del primer minut, molts es van interessar per la competició i l’entrenament d’aquests tres campions que van donar les receptes utilitzades per superar-se al llarg de la seva vida i que han aplicat a la competició.

Per a tots tres existeix un triple factor que és clau: “temps, esforç i ganes”. Només amb aquestes premisses arriben els resultats esperats, malgrat que en molts moments no és reconegut. Aquest cap de setmana han tingut l’oportunitat de fer-lis arribar les seves històries personals i professionals a centenars de persones.