Primer pla Mag Lari

El Mag Lari serà l’encarregat de pronunciar el pregó de les festes. Foto: ACN

Montgat és a punt de començar a celebrar la segona festa major de l’any al municipi, la de Sant Joan. El primer dia de festivitats serà demà divendres 17 de juny, i la celebració s’allargarà fins al diumenge 26.

Així doncs, els actes començaran demà amb la lectura de poemes i cançons, a càrrec d’Alfred Matamala i Lluís Platero a l’església de Sant Joan.

L’endemà, el parc del Tramvia acollirà activitats per al jovent montgatí. A la tarda s’hi instal·larà un futbolí inflable i a la nit s’hi projectarà la pel·lícula Cruella. El pregó tindrà lloc dimecres 22 a les 20:30, a la plaça de la vila, i l’encarregat de pronunciar-lo serà el Mag Lari.

L’arribada de la flama del Canigó marcarà l’inici dels actes de la revetlla de Sant Joan, el dijous 23 de juny. Més tard, es farà el sopar de revetlla i festa amb orquestra al parc de la Riera d’en Font. L’endemà, i si els excessos de la festa de la nit anterior ho permeten, arrencarà amb la traca i el repic de campanes a càrrec de la Colla de Diables, i seguirà amb el concert de la Coral del Centre Recreatiu i Cultural a l’església. A la tarda, després dels espectacles familiars i el ball de sardanes amb la Cobla de la Bisbal Jove, teatre amb l’obra Amics, un espectacle nostre i vostre, a càrrec de Carla Barroso i Dafnis Balduz. El dissabte 25 tocarà el Tastet de Mar, la festa de l’escuma i de l’aigua, la botifarrada i el concert amb el trio la Chata, al parc de la Riera d’en Font. Les festes clouran, el dia 26, amb jocs per a la canalla, el concert del grup VO i el castell de focs a la platja de les Barques.