David Torrents

David Torrents (Junts) en una imatge d’arxiu. Foto: Arxiu

“Aquest regidor, Junts per Catalunya, no farà alcalde Albiol. Ho he combatut quatre anys, molt de temps, i el feixisme i l’extrema dreta no governaran la tercera ciutat del país. Més clar no puc ser: Albiol no tindrà l’alcaldia de Badalona”. Amb aquestes paraules, David Torrents, candidat de Junts a Badalona, ha sortit al pas de la polèmica generada després d’una entrevista seva al programa Badalona 360, de Televisió de Badalona.

En aquesta entrevista, i preguntat literalment sobre “si Alex Montornès pot ser alcalde i ha de triar entre Montornès o que Albiol governi, què tria?”, Torrents va respondre, també literalment: “Que Albiol governi”. Seguidament, el candidat de Junts va afegir el següent argumentari: “Jo soc el regidor de Serveis Socials i avui dia no tinc cap de serveis jurídics, i qui porta Recursos Humans és Alex Montornès. Tampoc tinc cap de departament, ni lletrat… Jo no deixaré mai de ser independentista, lluitaré per la independència del meu país, però si he de valorar què és el millor per a la meva ciutat, penso que Rubén Guijarro ho fa millor que Alex Montornès”.

Unes paraules que van córrer com la pólvora i que han obligat Torrents a publicar un vídeo aquest matí sobre les seves afirmacions: “Qui tingui l’alcaldia ho haurà de fer ben fet. Jo no soc Gabriel Rufián. Esquerra Republicana es pensa que donaré els meus vots a canvi de res. El que hem de fer és un govern en condicions. El govern actual ha tingut una dificultat clau: Recursos Humans. I qui porta Recursos Humans és Esquerra Republicana. Montornès està incapacitat, perquè ho ha demostrat, perquè no gestiona bé. No podem deixar la ciutat en mans dels que no saben governar”, ha reiterat, assegurant, però, que si d’ell depèn Albiol no serà alcalde.