Robots Mobile Week

Una de les activitats de la Mobile Week del 2021 a Badalona. Foto: Ajuntament

Badalona serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya del 2022. Així ho ha confirmat el Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya de la mà de la fundació Mobile World Capital, l’organització impulsora de l’esdeveniment. D’aquesta manera, el municipi badaloní tornarà a acollir enguany aquestes jornades  tecnològiques després de la gran acollida que va tenir la primera edició celebrada el 2021.

“Des del govern municipal actuem per atraure esdeveniments i propostes com aquesta a la nostra ciutat, ja que permeten situar-nos com un pol de referència i projecten una imatge positiva i ambiciosa de Badalona”, assenyala al respecte Alex Montornès, primer tinent d’alcalde i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID. Montornès celebra que el municipi pugui revalidar la participació en les jornades i remarca el paper cabdal que ha jugat el teixit econòmic i social local a l’hora de construir una candidatura “completa i atractiva”.

En aquest sentit, la proposta municipal per a l’edició de la Mobile Week Catalunya 2022 consisteix en un programa de fins a 34 activitats com tallers o conferències que es distribuiran en quatre dies del 25 i al 31 d’abril. Com a novetat principal, la candidatura badalonina aposta per incloure en el cartell el Family Day, que tindrà com a gran atractiu un escape room que pretén acostar la tecnologia als més petits.