La Festa de l’Esport es va celebrar dijous passat. Foto: Twitter (@Aj_Tiana)

L’Ajuntament de Tiana ha reconegut la feina feta pels esportistes i entitats esportives del poble aquesta temporada. Dijous passat es va celebrar a la Sala Albéniz la sisena edició de la Festa de l’Esport, una cerimònia organitzada per la regidoria d’Esports i que enguany va tenir com a punt central l’skate, l’humor, les acrobàcies i, fins i tot, un grup de mariachis que van amenitzar la festa.

Els premis es reparteixen en deu categories i els guanyadors els decideix un jurat format per deu persones vinculades d’alguna manera amb l’esport a Tiana.

Els membres del jurat, la regidora d’Esports Núria Blasco i l’alcaldessa Ester Pujol van ser els encarregats de lliurar els guardons. Un dels premis més importants és el que s’entrega a l’esportista amb més projecció de Tiana i que enguany l’han rebut la triatleta Laia Arrufat, de l’escola Fes Tri Tiana, i Jesús López, del Club Tir amb arc Tiana.

L’Escola Futsal Tiziana va rebre el guardó a millor escola esportiva, mentre que el Centre Excursionista va rebre el de millor entitat. Els millors equips de competició van ser el Cadet femení 3a del Club Voleibol i el Sènior masculí del CCE Tiana.

L’equip de formació guardonat va ser l’equip Iniciació B/A del Club de Patinatge, mentre que l’Infantil A del CCE Tiana va rebre un reconeixement especial per haver aconseguit l’ascens a la categoria preferent.

A més, aquesta edició va ser el primer cop que dos dels premis es van decidir per votació popular: el millor esdeveniment esportiu, que se’l va endur els 40 anys del Club de Patinatge de Tiana, i el premi a la vida dedicada a l’esport, que va ser per a Xavi Rodrigo, del Club Excursionista.

També es va reconèixer Marcos Remujo del CCE Tiana amb el premi a l’esportivitat i valors i Albert Huguet i Aida Matas, que van rebre el Premi Esportianitza’t.