El grup socialista critica que no hi hagi motius de pes i concrets a l’hora de procedir al tancament de locals

Davant les sospites sobre irregularitats en la política d’inspeccions i tancaments de locals del govern del PP a Badalona, el grup municipal socialista, ha dirigit una sol·licitud en la que demana “la relació de tots el comerços o locals tancats directament per part de tots els serveis municipals amb les corresponents resolucions, des de l’1 de gener d’enguany.”

Lluny de facilitar aquestes dades, el govern de Garcia Albiol s’ha mostrat impermeable davant la demanda. En aquest sentit, els socialistes han afirmat que “Albiol s’escuda en la seva pròpia incapacitat de gestió per negar aquestes dades a l’oposició”.

Amb l’actitud que ha près el govern popular han augmentat les sospites sobre processos irregulars en el tancament de locals, “fets sense els decrets corresponents i sense l’ordre pertinent del regidor responsable”, tal i com expliquen des del PSC de Badalona.

En aquest sentit, denuncien que els tancaments de locals es fan “des de la Guàrdia Urbana”, un pilar fonamental per Albiol, i no “des del departament municipal de Disciplina Urbanística, a qui li correspon fer-ho”. A més, els locals que tanquen per irregularitats, “tornen a obrir al dia següent sense problemes”.