L’alcalde de Sant Adrià està investigat en el cas Marina Besòs. Foto: Arxiu

El jutge ha tornat a suspendre la declaració de l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, pel cas Marina Besòs. El batlle havia de presentar-se al jutjat d’instrucció 2 de Badalona el pròxim 8 d’octubre, però el magistrat, segons un document al qual ha tingut accés Línia Nord, ha decidit ajornar totes les declaracions del cas, arran d’una petició de la defensa de l’exalcalde Jesús María Canga, també investigat en el cas.

Aquest és el tercer cop que se suspèn la declaració de Callau. La més recent va ser al maig, pocs dies abans de les eleccions municipals. En aquella ocasió l’advocat d’una de les parts afectades del cas va informar que es va suspendre la sessió perquè el fiscal estava ocupat amb un altre litigi.

En aquest cas la raó ha sigut una altra, segons han explicat a aquest periòdic fonts d’una de les parts afectades, les quals han assenyalat que la defensa de Canga va demanar més temps per a estudiar una informació que es va adjuntar a la causa només fa una setmana. Les mateixes fonts han subratllat que aquesta nova informació estaria relacionada amb actes municipals i altres documents oficials.

UN CAS QUE S’ALLARGA
El cas Marina Besòs investiga la transformació d’un poliesportiu amb piscines en una discoteca, que presumptament no hauria tingut els permisos necessaris per a la seva obertura. El procés judicial va començar el 2015 amb la imputació de Canga.