Ple Sant Adrià

Imatge del Ple de dilluns passat. Foto: Twitter (@SantAdriaEnComu)

El Ple ordinari celebrat dilluns va aprovar de manera provisional el Pla especial sobre jocs d’atzar al municipi. Tots els grups polítics van votar a favor d’una mesura que implicarà que, quan s’aprovi definitivament, ja no puguin obrir al municipi noves sales de jocs d’atzar.

A principis de l’any 2022, el consistori va obrir un període d’informació pública i va fer una consulta per copsar l’opinió de la ciutadania, entitats i grups d’interès sobre la implantació d’establiments de joc d’atzar. El període de participació ciutadana va acabar el juny de l’any passat i, des d’aleshores, el consistori ha treballat en l’elaboració del pla, aprovat ara de manera provisional per unanimitat. El grup d’ERC ha assegurat a les seves xarxes socials que se n’alegra molt de l’aprovació del pla, i recorda que ara fa dos anys, les joventuts d’Esquerra van portar al ple el debat sobre les sales de joc.

A banda, el Ple també va aprovar la guia de carrers, amb les propostes per a noms nous. En destaca el de José Carrero Perea, activista veïnal molt implicat al barri de la Catalana.