Sobresou. Aquest mes, els regidors de Badalona celebraran tres plens, dos d’ells extraordinaris. El primer d’aquests, per exemple, va durar 20 minuts, i la majoria d’assistents no va obrir la boca. Tenint en compte que, a més del seu sou i possibles afegits, cobren per assistir a cada ple municipal, la nòmina de setembre d’alguns dels polítics de Badalona solucionaria fins a finals d’any l’economia familiar de molts ciutadans.

Ous a preu d’or. L’alcalde de Badalona denunciava dimarts a Ràdio Ciutat de Badalona l’elevat preu que estava pagant l’ajuntament per alguns serveis i productes. Va posar un exemple molt gràfic: “la dotzena d’ous s’està pagant a dos euros amb vint cèntims”.

NVist i no vist. El ram de flors del Partit Popular va quedar ràpidament tapat per una bandera independentista durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A la tarda, algú la va retirar, i l’emblema del PP va tornar a lluir sota el monòlit de la Plaça de la Plana. Una imatge gens habitual a la ciutat.

Avís per als navegants. Ferran Falcó era assetjat dimarts un altre cop per Pilar Rahola al programa de Josep Cuní, ara a 8tv. Rahola tornava a llençar hipòtesis sobre tot allò que va propiciar l’accés a l’alcaldia a Garcia Albiol, i Cuní donava per tancada la conversa citant un bolero: “Lo que pudo haber sido y no fue”. Rahola exclamava: “Però a Badalona encara pot ser!”, i Falcó sentenciava: “Tu creus? Vés a preguntar al PSC…”. “Els socialistes em diuen que et pregunti a tu!”, deia Rahola, i el peix es mossegava la cua.