Festa Major Santa Coloma

El piromusical marca el final de la Festa Major. Foto: Twitter (@scgramenet)

Santa Coloma va viure el passat cap de setmana la seva Festa Major d’Estiu. Manel, Rosa López o Los Enemigos van ser els caps de cartell de les nits de concert, que van acabar dilluns amb el tradicional piromusical i les esperades actuacions de Miki Núñez i Tanxugueiras. Més enllà de la música, però, la Festa Major va anar molt més enllà, amb un centenar d’activitats.

Enguany, la festa va tornar a la normalitat prèvia a la pandèmia, després de dos anys de restriccions. D’entre les activitats que es van fer l’any passat, tanmateix, algunes han repetit, com ara la iniciativa del mocador solidari, la recaptació de la qual va anar a parar íntegrament al programa municipal d’aliments solidaris gestionat per Creu Roja Barcelonès Nord i el mateix Ajuntament. Una altra activitat estrenada l’any passat i que s’ha consolidat enguany és el vaixell Perla Íbera, un escenari mòbil i itinerant que va portar les actuacions de Mala Vida, Sondelvent, 33 Revoluciones i Gain Over per tota la ciutat.

La Fira d’Atraccions es va dur a terme al parc de Can Zam i al Parc d’Europa, i aquest any amb la voluntat de facilitar el gaudi de la canalla amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l’espectre autista. Cadascun dels dies de festa, entre les 18 i les 20 hores, les atraccions van funcionar sense música ambiental. El públic infantil també va ser el protagonista del programa d’espectacles UAU!, amb berenars saludables que van tenir lloc al Parc dels Pins, amb referents de la música infantil com ara Dàmaris Gelabert o Xiula.