L’espectacle ‘Set Up’ de la companyia Los Barlou. Foto: Passatge Insòlit

El festival de les arts del firaire Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet arriba aquest cap de setmana en un format diferent marcat per la pandèmia del coronavirus. La quinzena edició del certamen comptarà amb sis espectacles presencials que canviaran els tradicionals jardins de la Torre Balldovina per l’escenari del Teatre Sagarra i per l’espai de Can Roig i Torres, dues instal·lacions que permeten garantir les mesures de seguretat establertes.

“El format habitual del Passatge Insòlit actualment no es pot donar, a causa de les condicions que estem vivint. Així i tot, fem una aposta valenta i ferma pel talent local, per donar suport al 15è aniversari del festival, que es compleix amb circumstàncies complicades, però que seguirà oferint espectacles d’alta qualitat i mantindrà el caràcter insòlit i oníric”, assenyala l’alcaldessa Núria Parlon, que recorda que l’ús de la mascareta serà obligatori durant tot l’espectacle. Amb aquest canvi de format, el Sagarra acollirà les obres Be God Is, Abandónate mucho, Trashhhhh!!! i Set Up, quatre propostes que van des d’una deconstrucció del mite de l’amor romàntic fins a la tragicomèdia.

Per altra banda, l’espai Can Roig i Torres serà l’encarregat d’acollir l’espectacle de carrer sense paraules FOC de la companyia L’Avalot i les acrobàcies dels artistes de la Companyia de Circ Eia amb la representació d’Espera. Les entrades per assistir al Passatge Insòlit d’enguany s’hauran de comprar de manera anticipada a través de la pàgina web del Teatre Sagarra.