El Ple telemàtic de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet d’aquest dilluns. Foto: Aj. de Santa Coloma

El Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha volgut sumar-se a les mostres de suport als treballadors afectats pel tancament de les instal·lacions de l’empresa Nissan a Catalunya, tal com ja van fer els consistoris de Badalona i Tiana la setmana passada. En una Declaració Institucional, els grups municipals mostren la seva preocupació pels efectes que tindrà la decisió de la companyia automobilística i insten el govern espanyol i la Generalitat de Catalunya a promoure totes les accions necessàries per “preservar l’activitat” i el lloc de feina dels prop de 25.000 membres de la plantilla.

A la sessió telemàtica celebrada aquest dilluns, l’Ajuntament ha donat compte de la liquidació de l’exercici del 2019 i ha aprovat amb el vot favorable del PSC i l’abstenció de la resta de forces l’ampliació del servei de recollida de mobles i de recollida selectiva de residus al Campus d’Alimentació del Recinte Torribera. També s’ha donat llum verda a l’ampliació del usos de la CIBA com a “centre feminista” i s’ha aprovat amb el suport del PSC i ERC la suspensió durant un any de les llicències de canvi d’ús de locals per transformar-los en habitatges, una tendència l’alça en els últims anys segons el consistori.

AJUDES I VENDA ONLINE
Per tal d’impulsar el comerç i la restauració locals, l’Ajuntament ha acordat impulsar una sèrie de mesures com una ampliació tant de les subvencions com del públic destinatari i la creació d’un portal de venda online i servei a domicili per fomentar el consum en establiments de proximitat.