Justicia (esquerra) i Jurado (centre) durant la roda de premsa. Foto: Línia Nord

L’Associació de Veïns (AVV) de Sant Roc ha reclamat de nou més atenció per part de l’alcaldessa, Dolors Sabater, i aquest cop ha escenificat la demanda conjuntament amb el PP. En una roda de premsa dimarts davant la seu de l’AVV, el seu president, Diego Justicia, i el regidor popular Miguel Jurado van denunciar “l’abandonament” que, segons asseguren, pateix el barri. Un dels detonants d’aquesta aliança és la pregunta que Jurado va fer a l’alcaldessa durant el Ple de juny, referent a la polèmica sorgida entre l’excoordinador del districte 6, Mustapha Aoulad, i el secretari de l’AVV i vicepresident en funcions del consell d’entitats del districte 6, Enrique Lara. Els veïns van denunciar que Aoulad va expulsar Lara del Centre Cívic i això va afegir més llenya a un foc ja encès entre l’Ajuntament i l’associació.

“RELACIONS PÚBLIQUES”
La regidora responsable del districte, Fàtima Taleb, va considerar l’incident un “malentès”, però això no va calmar els veïns, que ara apunten a l’alcaldessa. “No es vol reunir amb nosaltres perquè no som afins a ella”, va assegurar Justicia durant la roda de premsa.

El president qualifica Sabater de “relacions públiques” i acusa els seus regidors de “no transmetre-li la realitat del barri.” Justicia assenyala que volen explicacions sobre el Consorci Badalona Sud i conèixer el programa del govern en àmbits com l’incivisme, l’absentisme escolar, les drogodependències o la seguretat. L’associació ja s’ha reunit amb Taleb, el coordinador de districte, Quim Cornelles, i el cap de gabinet d’alcaldia, Marcel Mauri. Això sí, sense la presència de Sabater. “Volem parlar amb l’alcaldessa i ho demanem des del maig”, insisteix Justicia, que assegura no tenir cap reunió programada amb ella.

VISIBILITZAR E