Un dels moments de l’acte de presentació d’equips del Sant Josep. Foto: @CarlesCombarros (Twitter)

El Club Bàsquet Sant Josep ha celebrat finalment amb normalitat aquest dijous l’acte de presentació d’equips a la plaça de la Vila de Badalona. Malgrat les advertències del consistori, que no autoritzava la concentració perquè implicava “greus problemes de circulació i seguretat”, l’entitat ha decidit no canviar de plans i seguir amb el programa previst en considerar que es tractava d’un acte de protesta “lúdic i pacífic emparat pel dret de manifestació”.

Més d’un centenar de persones s’han acostat a la plaça de la Vila per donar la benvinguda oficial a la temporada esportiva d’enguany amb la presentació de tots els equips que vestiran els colors del Sant Josep. L’acte ha estat farcit de consignes reivindicatives en relació amb el tancament del pavelló del centre parroquial -precintat des del passat juliol per la denúncia d’un veí per contaminació acústica- i posant en valor la llarga trajectòria del club.

Segons apunten alguns dels assistents, agents de la Guàrdia Urbana han aixecat una acta administrativa per la celebració de la presentació malgrat la negativa del govern local.