Els Mossos d’Esquadra sancionen un conductor durant el període de quarantena. Foto: ACN

La primera setmana de quarantena s’ha viscut amb especial intensitat als carrers de Sant Adrià de Besòs. Segons ha informat el consistori, la policia ha interposat més de 250 denúncies a persones i establiments per no complir amb les condicions de confinament que estableix l’alerta sanitària. Aquesta xifra supera folgadament les prop de 120 persones que havien estat sancionades fins dijous passat a Santa Coloma de Gramenet, però encara està molt lluny del total de 2.391 multes registrades a Barcelona en el mateix període de temps.

Des que es va decretar l’estat d’alarma el dissabte 14 de març fins al passat diumenge 22, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs va sancionar un total de 120 persones per saltar-se el confinament. També van ser expedientats dos establiments per no complir amb la quarantena i continuar oberts al públic, malgrat no emmarcar-se en cap dels supòsits establerts com a serveis essencials que poden continuar amb la seva activitat normal.

Pel que fa als Mossos d’Esquadra, en aquest mateix període de temps es van interposar un total de 130 multes a ciutadans i establiments del municipi per no complir amb les mesures adoptades pel govern espanyol per tal de frenar la propagació de la pandèmia del coronavirus. En total, 252 multes durant la primera setmana de quarantena, una xifra que es troba molt lluny de les gairebé 2.400 sancions registrades a Barcelona. Tanmateix, el nombre de denúncies a Sant Adrià sí que és molt superior al de la localitat veïna de Santa Coloma de Gramenet, malgrat que compta amb una tercera part de la seva població.