El Ple de Sant Adrià d’aquest dilluns. Foto: Aj.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs impulsarà la creació d’un centre de formació professional al municipi. Així ho van acordar els grups en la sessió ordinària del Ple del mes d’abril que va tenir lloc dilluns, on també es van aprovar una moció i un dictamen en matèria d’habitatge per avançar en la regulació dels preus del lloguer a la ciutat.

La trobada de les formacions va arrencar amb la presa de possessió i estrena com a nous regidors del PSC de Míriam Chacón i d’Andrés Pozo, que entren al consistori en substitució de l’exalcalde Joan Callau i del regidor Pedro Rivero. Tots els grups van donar suport a la moció presentada per ERC i Sant Adrià En Comú en favor d’apostar per la creació d’un nou equipament de formació professional al municipi, una iniciativa que anirà lligada al futur projecte del hub a les Tres Xemeneies.

També va tirar endavant una altra moció dels republicans amb Sant Adrià En Comú i MES sobre la regulació del preu de lloguers i la declaració de la ciutat de Sant Adrià com a àrea amb mercat d’habitatge tens.regular els preus dels lloguers.