Sánchez i Collboni

Collboni i Sánchez, ahir al Fòrum. Foto: PSC

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha demanat un “suport massiu” el 28-M cap al candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, perquè recuperi la “millor versió” de la ciutat com a alcalde.

En un acte a Sant Adrià de Besòs, fet ahir al vespre, Sánchez, que el 26 de maig tancarà la campanya de les municipals des de Barcelona, va donar suport al cap de llista socialista, i li va garantir que la Moncloa posarà “totes les eines” perquè Collboni compleixi amb el seu compromís de fer de l’habitatge un bé accessible i digne. Al seu torn, l’alcaldable va replicar al candidat de Junts, Xavier Trias, que ahir al matí va dir que amb 3.000 euros no s’arriba a final de mes: “Però on viu aquest home, i amb qui parla?”.

Durant la seva intervenció, Sánchez va afirmar que la “millor etapa” de Barcelona ha coincidit sempre amb alcaldes socialistes. En aquest sentit, el president espanyol va assegurar que no té “cap dubte” que les “ganes de canvi” es materialitzaran el dia de les eleccions municipals amb un “suport massiu” al PSC i a Collboni a la capital.

Sánchez va afegir que l’Estat necessita que “grans ciutats” com Barcelona es posin “al costat” del govern estatal per “tirar endavant” l’agenda de la Moncloa.

Collboni, optimista

Per la seva banda, Collboni va afegir que a ell el que li preocupa és la gent que té un salari mínim i no sap com fer-s’ho. “Que pregunti al caixer d’un supermercat”, va afirmar fent referència a Trias. Durant la seva intervenció, el candidat barceloní es va mostrar molt confiat en les seves possibilitats. De fet, li va arribar a dir a Sánchez el següent: “President, obre l’agenda perquè l’endemà de ser investit alcalde em vull reunir amb tu com a president d’Espanya”.

A l’acte també hi va ser l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete.