La Fira de Nadal a la Plana. Redacció

La Fira de Nadal de Badalona, ja és oberta al públic a la plaça de La Plana i romandrà oberta fins al 22 de desembre.

Enguany, la Fira de Nadal compta amb quinze parades on es podran comprar les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. La fira ocupa una superfície de 338 metres quadrats i el seu horari de funcionament és de 10 a 22 hores.

D’altra banda, aquest dissabte 4 de desembre, durant tot el dia, la plaça de La Plana acollirà la celebració d’una Fira de productes agroalimentaris artesanals. Pel que fa a la tradicional Fira d’Artesania, aquesta començarà a funcionar a partir del 17 de desembre i fins al 5 de gener, a la confluència entre l’avinguda de Martí Pujol i el passatge Maignon. En aquesta fira hi haurà instal·lades diverses parades on es podran adquirir productes elaborats de manera artesanal. El seu horari de funcionament serà de 10 a 21 hores. Els dies 25 i 26 de desembre (Nadal i Sant Esteve) i l’1 de gener (Cap d’Any) la fira romandrà tancada.

En aquesta època nadalenca també es farà una Fira de joves dissenyadors i creadors, entre el 18 i el 21 de desembre, al carrer de Mar i Rambla, on es podran adquirir roba i objectes de regal.

WhatsAppEmail