Rufián presentació

Rufián i Junqueras durant la presentació del primer com a candidat a alcalde. Foto: ACN / Laura Busquets

Gabriel Rufián va rebre ahir diumenge el suport de companys i partidaris a la presentació oficial de la seva candidatura com a alcaldable de Santa Coloma.

Durant el seu discurs, va recordar l’origen obrer de la seva família: “Jo vinc de veure a la meva mare cosir durant deu hores a un taller clandestí del barri del Fondo per a les riques de Barcelona, i de veure-la arribar tard perquè es treia el graduat escolar a l’escola d’adults perquè es va quedar embarassada als 17 anys”, va explicar.

El portaveu republicà al Congrés dels Diputats va apel·lar als votants socialistes, de Junts i dels comuns per guanyar les pròximes eleccions municipals. “Si ets de Santa Coloma i del PSC, Junts o Podemos pots votar ERC perquè som tan socialistes, independentistes i útils com ningú”, va afirmar el candidat.

“Santa Coloma ni és de Ferraz, ni de Parlon, ni del PSOE. És de la seva gent”, va afegir Rufián. Durant l’acte de presentació al Parc Europa, en clau nacional, Joan Tardà, exdiputat i company de Rufián al Congrés, va apostar per continuar eixamplant la base: “Només guanyarem si sumem”.