Una imatge del rodatge 'Psicosis Homicida'. Redacció

L’últim projecte cinematogràfic del badaloní Rubén dos Santos, “Psicosis Homicida”, és un film convencional de terror i suspens amb grans dosis d’erotisme Soft i compta amb un repartiment de més de 40 actors i 30 localitzacions i combina diversos gèneres i subgèneres com el Giallo italià , el Softcore americà, la Sèrie B dels 80, el Serial Català i la Nouvelle Vague francesa. Pel que fa a les localitzacions, el 80% del film es situa a Badalona, destacant paratges coneguts de la ciutat com el Pont del Petroli, Sant Jeroni de la Murtra, el Casc Antic o altres menys coneguts com El Parc Serentill i carrers de barris com morera o Bufalà.

Fora de Badalona, la pel·lícula també ha estat rodada a Barcelona, Vic, Lloret de Mar, Blanes i Arenys de Munt.

L’àmplia llista d’actors i actrius està formada per intèrprets del cinema convencional i del cinema per a adults. Cal destacar alguns noms del món eròtic, com ara David El Moreno -coprotagonista masculí-, Maria Lapiedra, Sandra G, Gigi Love, Jenny One, Silvia Diamond, Carla Dior, Sonia Lion, Vania Miró, Belinda Rubio, Nina Pink , Bryan Dóna Ferro, Max Deymon i Pantera. L’argument de la pel lícula gira entorn d’un pertorbat conegut en els xats d’Internet com El Comte (David El Moreno), que sedueix a dones d’elevada posició econòmica per tal de practicar sexe amb elles i assassinar de forma violenta. Tania (Sandra G), una valenta policia, després de fer-se passar per executiva d’una empresa de cosmètics per captar l’atenció de l’assassí i posar fi a la seva reguera de sang, mor a mans d’aquest després de ser descoberta. Poc temps després, Marta (Rocío Arbona), germana de Tania, reprendrà la investigació per trobar l’assassí i així venjar la seva mort, introduint-se en un fosc laberint on res és el que sembla. Serà llavors quan Marta demanarà l’ajuda del veterà inspector Francisco Parra (Txema Lorente) per donar caça definitivament l’assassí de Tania.

Durant tot el mes de desembre es finalitzarà el rodatge del film, moment en què Rubén dos Santos donarà pas a la postproducció i posterior sonorització.

A l’espera d’algunes de les accions més espectaculars del film, l’estrena de “Psicosis Homicida” està prevista per a sales de cinema l’abril de 2011.