Trobada entre veïns afectats i regidors de l’Ajuntament. Foto: AV Els Vessants

Les obres d’un nou passeig han aixecat força polseguera a Tiana. Després d’apaivagar una petita revolta veïnal que va obligar a aturar l’actuació, el consistori podrà finalment reprendre els treballs que han de servir per connectar el Camí de Can Basora amb el carrer de les Aigües.

El cas saltava fa unes setmanes, quan el govern local anunciava l’inici de les obres per construir un camí per a vianants dins del projecte d’urbanització de la zona dels Vessants. L’actuació preveu l’obertura d’un vial de prop de deu metres d’amplada que afecta gairebé una quarantena d’arbres, dels quals només es talaran una vintena. Aquest planejament va rebre nombroses crítiques de veïns a les xarxes, que no entenien el perquè de les dimensions del passeig i que sospitaven que la intenció municipal era convertir el camí en un pas per a vehicles de motor, complicant la mobilitat a la zona.

Després de diverses reunions amb el veïnat, el consistori va emetre un comunicat el passat divendres on esclareix que el passeig és per a vianants, però que “està dissenyat perquè hi puguin passar vehicles d’emergència”. El govern local també anuncia el nomenament de cinc representants dels veïns perquè facin un seguiment de les obres.