Raül Abad

El candidat a l’alcaldia de Montgat, Raül Abad. Foto: Som de Montgat

L’assemblea de Som de Montgat, celebrada el passat 30 de setembre, va escollir per unanimitat Raül Abad com a candidat a l’alcaldia de Montgat. La seva va ser l’única candidatura proposada: “Entomo l’encàrrec amb moltes ganes i empenta”, ha declarat Raül Abad a Línia Nord.

Després d’un mandat marcat per la moció de censura que va acabar amb la batllia de Rosa Funtané (ERC), per a Abad, la valoració de l’experiència al govern municipal és positiva: “Tot i la pandèmia i malgrat el temporal Glòria, hem pogut tirar endavant un projecte, un Pla d’Actuació Municipal amb un percentatge alt d’assoliment”.

Preguntat per aquest diari sobre els reptes que haurà d’afrontar Montgat en el proper mandat, Abad parla d’augmentar la cohesió social: “Hem de cosir el poble amb projectes importants, de mobilitat i accessibilitat”, diu el candidat, i cita elements com ara el contracte de neteja i la construcció de nous pisos a Les Mallorquines. Abad és actualment el segon tinent d’alcalde i regidor de Seguretat ciutadana, mobilitat i transport i de foment de l’ocupació.