El BCIN ha acollit aquesta trobada d’empresaris que ha estat un èxit. Arxiu

El Badalona Centre Internacional de Negocis ha acollit la primera jornada de networking Getting Contacts celebrada a la comarca. Hi han col·laborat la Federació d’Empresaris de Badalona i els Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet. Un total de 135 empresaris de la comarca han participat en d’aquesta iniciativa en què un empresari assisteix a aquesta trobada amb altres empresaris per donar a conèixer el seu producte i tota la seva feina per buscar capital o fer negoci. És el que es coneix com el fenòmen b2b (Business to Business).

INICIATIVA LÍDER

L’empresa Getting Contacts ja ha organitzat 70 trobades com aquesta arreu de l’Estat espanyol (amb un total de 6.000 empresaris) i la valoració que en fan els assistents, supera el notable alt, segons ha explicat Juanjo Villalobos un dels coordinadors d’aquesta iniciativa i gerent de Sujmma Systems Getting Contacts. Per a Villalobos els empresaris estableixen contactes comercials amb 25 persones en una hora i mitja, i recorda com costa al dia a dia establir un contacte comercial i el temps perdut que comporta per l’empresari.

GENERAR DEBAT

De fet, la trobada no només serveix per generar noves sinèrgies comercials i financeres entre els assistents, sinó també ha estat capaç de generar un debat i un intercanvi d’idees de com reduir costos, optimitzar eficiència productiva i, sobretot, com millorar la qualitat i la rendibilitat. A més, 5 entitats financeres han mostrat els seus serveis als assistents i han explicat els seus programes de finançament.

MAJORITÀRIAMENT PIMES

El perfil dels assistents ha estat majoritàriament autònoms al capdavant de petites i mitjanes empreses tot i que també hi han participat grans corporacions.Des de l’empresa organitzadora han assegurat que, després de l’èxit, programaran una altra trobada d’aquestes característiques i calculen que la iniciativa pot tenir una periodicitat de cada sis mesos, aproximadament. Els assistents han valorat la diversitat de projectes empresarials que han assistit a la trobada i cadascun d’ells s’ha quedat, com a mínim, amb 25 targetes de visita que més endavant utilitzaran per algun projecte empresarial.