Els regidors del PSC i l’alcaldessa Marta Martorell en la firma de l’acord per l’entrada dels socialistes al govern. Foto: Ajuntament de Tiana

El PSC ha materialitzat aquest dijous la seva sortida del govern de l’Ajuntament de Tiana. Els dos regidors socialistes Albert Sales i Antoni Sánchez trenquen d’aquesta manera el pacte amb ERC i abandonen l’executiu encapçalat per Marta Martorell, tal com va acordar l’agrupació local de la formació en una assemblea clebrada el passat 16 de setembre.

En un comunicat, l’agrupació socialista apunta a la “pèrdua de confiança” en el grup d’ERC com el principal motiu de la seva sortida del govern. En aquest sentit, cal recordar que el PSC es va mostrar molt crític amb la sortida de la regidora Marta Guàrdia de JxCat, un moviment que van titllar aleshores de “transfuguisme”, i que va demanar explicacions per l’episodi polèmic on un regidor republicà va ser enxampat en plena sessió del Ple demanant “ajuda” a Guàrdia per aprovar un dels punts de l’ordre del dia.