El nou alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, intervé en el Ple de la setmana passada. Foto: Junts per Tiana

Primers moviments després del canvi a l’alcaldia de Tiana. Una setmana després del Ple on es va ratificar la moció de censura a la republicana Marta Martorell, el PSC ha anunciat aquest dimecres que entrarà al nou govern liderat per lsaac Salvatierra, cap de llista del grup de Junts per Tiana.

En un comunicat, l’agrupació socialista local apunta que la decisió es va prendre per majoria en una assemblea celebrada ahir i després d’un debat “intens i participatiu”. “El nostre compromís, des que es va encetar la legislatura, ha estat contribuir a la governabilitat del poble. Ho vàrem intentar amb ERC, però la manera de fer de l’alcaldessa, amb la seva cerca incansable de tota mena de confrontacions, va impossibilitar la nostra continuïtat. Segurament el més senzill hauria estat promoure una moció i quedar-nos expectants a veure què passa amb el nou govern. Però sempre hem treballat pel poble, independentment de les seves dificultats”, assenyalen des de la secció i remarquen que ara cal canviar la “forma” de governar i redreçar les polítiques per acostar-les als tianencs.

Segons defensa el PSC, l’entrada dels dos regidors socialistes a l’executiu no només servirà per garantir la governabilitat fins al maig de 2023, sinó que també permetrà redreçar el “rumb erràtic” en el qual estava sumida l’administració. “Estem davant d’una situació inèdita, que ben segur estarà farcida de dificultats i la primera és estructurar un bon relat de per què primer governem amb ERC i ara ho fem amb Junts per Tiana. Ho fem perquè s’enceta una nova etapa en què volem ser decisius, no pel vot sinó per la feina”, conclou el comunicat.