Guijarro

Guijarro assegura que es tracta d’una “coincidència desafortunada” Foto: Albert Segura/ACN

L’alcalde de Badalona i candidat del PSC, Rubén Guijarro, ha visitat aquest dimecres el casal de gent gran del barri de Llefià, on ha repartit propaganda electoral a les àvies participants del curs de ioga. Segons ha pogut saber l’ACN, durant l’acció, l’ha acompanyat la regidora de Gent Gran i membre de la candidatura socialista, Araceli Cruz, que de la mà de Guijarro ha repartit també marxandatge de l’Ajuntament. Es tracta d’una llibreta i un bolígraf amb la imatge del consistori on ha desaparegut el color blau corporatiu pel vermell i on també hi ha un cor, imatge que el PSC fa servir en campanya. Guijarro s’excusa i diu que ha estat una “coincidència desafortunada” d’una acció del partit i una altra de la regidoria, que en cap cas haurien estat coordinades.

En unes imatges enregistrades durant la visita de Guijarro, a les que ha tingut accés l’ACN, es veu com l’alcalde i candidat socialista saluda les àvies del casal i els reparteix una bossa de propaganda electoral. Al seu costat es veu en tot moment la també candidata i regidora Araceli Cruz, que reparteix llibretes de l’Ajuntament. De fet, Guijarro també n’ha repartit algunes entre les assistents.

El PP denunciarà els fets a la Junta Electoral

El PP de Badalona està preparant la documentació per denunciar davant la Junta Electoral l’acció de campanya del PSC. El candidat del PP, Xavier García Albiol, assegura que es tracta d’un “escàndol inadmissible” i demana explicacions més precises a Guijarro. Albiol l’insta a tornar els diners del material protocol·lari “pagat des de la institució” i que ha repartit durant una acció de campanya del PSC.