Obres Casa Palmera

Operaris treballen a la Casa de la Palmera el passat octubre. Foto: Ajuntament

Els exalcaldes de Tiana Ferran Vallespinós i Emili Muñoz han fet públic aquesta setmana un escrit on reclamen a l’actual govern local que recuperi el projecte “oblidat” del Museu Lola Anglada a la Casa de la Palmera. En el seu manifest, Vallespinós i Muñoz emplacen l’executiu encapçalat per Marta Martorell a “recomençar la feina feta” per fer realitat una iniciativa “fonamental i mobilitzadora” per al municipi.

“Només cal que l’alcaldessa obri els calaixos de la seva taula o bé que regiri l’arxiu per adonar-se de la feina feta i que la Casa de la Palmera no ha estat abandonada durant 20 anys”, apunten els exbatlles, en referència al polèmic comunicat on el consistori assegurava que la construcció -que es va veure afectada per les fortes pluges de l’octubre- s’havia anat deteriorant en les últimes dècades per la “impossibilitat” de dur a terme obres de rehabilitació per part de les administracions.

La pilota està ara sobre la taula de Martorell, que ja ha anunciat que s’estudiaran les possibilitats per recuperar l’edifici, però que encara no ha fet cap referència al projecte del museu.